مرکز تحقیقات شیمی رازی دانشگاه آزاد شهرضا

نوزدهمین کنگره شیمی ایران برگزار می‌شود

کد : 4

نوزدهمین کنگره شیمی ایران دوم تا پنجم اسفند ماه امسال در پردیس علوم دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.

تبادل نظر استادان ، دانشجویان و صاحبان صنایع در زمینه پیشرفتهای اخیر شیمی در ایران و جهان، ایجاد بستری مناسب جهت فراهم کردن زمینه‌های لازم برای توسعه بیشتر شیمی در کشور، آشنایی با توانمندی‌های متخصصان در جهت رفع مشکلات صنایع کشور و گسترش ارتباط علمی بین مراکز تحقیقاتی و صنعتی کشور، تشویق و ترغیب پژوهشگران به کاربردی کردن نتایج حاصل از پژوهش در حوزه‌های مختلف شیمی از اهداف برگزاری این کنگره علمی است.

محورهای نوزدهمین کنگره شیمی ایران نیز شامل شیمی تجزیه، شیمی معدنی، شیمی‌آلی، شیمی فیزیک،‌نانوشیمی است.

بر اساس اعلام دبیرخانه این کنگره مهلت ارسال مقالات که از ۲۰ شهریور ماه آغاز شده، تا ۲۳ مهر ماه است.

مقالات ارسالی به دبیرخانه نوزدهمین کنگره شیمی ایران، ۲۲ آبان ماه ۹۵ داوری خواهند شد.