مرکز تحقیقات شیمی رازی دانشگاه آزاد شهرضا

پنجاه درصد تولیدات علمی جهانی دانشگاه اصفهان در رشته شیمی است

کد : 18

معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان گفت: رشته شیمی یکی از پرافتخارترین رشته های دانشگاه است، به گونه ای که 50 درصد تولیدات علمی جهانی دانشگاه اصفهان مربوط به تلاش اساتید و دانشجویان دانشکده شیمی است.

ولی الله میرخانی صبح امروز (پنج شنبه) در نخستین گردهمایی دانش آموختگان دانشکده شیمی دانشگاه اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه اصفهان به عنوان یکی از شش دانشگاه جامع و 13 دانشگاه برتر کشور دارای رتبه بین المللی 800 است.

وی با اشاره به 12 هزار دانشجو و 606 عضو هیئت علمی در این دانشگاه، افزود: یکی از افتخارات کسب شده در دانشگاه اصفهان در رشته شیمی است. رشته شیمی یکی از پرافتخارترین رشته های دانشگاه است، به گونه ای که 50 درصد تولیدات علمی جهانی دانشگاه اصفهان مربوط به تلاش اساتید و دانشجویان دانشکده شیمی است.

معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه درحالی که حاضر ۵۵ گروه آموزشی در دانشگاه اصفهان مشغول به فعالیت است که از این تعداد پنج گروه متعلق به دانشکده شیمی دانشگاه است، اضافه کرد: ۲۰۰ نفر در مقطع کارشناسی محض و کاربردی، ۱۲۶ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۹۴ نفر در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند.

میرخانی کیفیت تولیدات علمی دانشکده شیمی را خوب ارزیابی کرد و گفت:50 درصد تولیدات علمی دانشگاه حاصل تلاش های اساتید و دانشجویان شیمی است.